L'évasion (2/2 pers.)

Éco-Camping La Porte d'Autan

Evasion, de klaar-om-te-kamperen in groot comfort! Zowel origineel als ongebruikelijk, de Evasion is een gezellige accommodatie voor 2 personen die een authentieke en atypische kampeerervaring biedt. Het gemeubileerde terras geeft je het gevoel alleen op de wereld te zijn, en zijn unieke en originele uitstraling nodigt je uit om terug te keren naar de kindertijd terwijl je geniet van ontspanning, dutjes en loskoppeling. Deze ongebruikelijke accommodatie is ideaal voor stellen die een moment van ontsnapping zoeken. Het interieur is uitgerust met verlichting die een ontspannen en verjongende sfeer creëert.

Beschrijving van de Evasion, voor 2 personen: • 1 uitgeruste binnenruimte met 2 eenpersoonsbedden (80x200, kunnen worden samengevoegd) Bedoeld voor maximaal 2 personen van elke leeftijd (1 kind = 1 persoon). Niet aanbevolen voor jonge kinderen • 1 kitchenette (minikoelkast, gasfornuis, servies en kookgerei) • Interieur LED-lampen met laag verbruik • Sanitaire voorzieningen in de buurt

BEDDENGOED IS NIET INBEGREPEN. Alle bedden zijn uitgerust met matrasbeschermers, dekbedden en kussens. Vergeet niet om uw eigen lakens, kussenslopen en handdoeken mee te nemen of deze aan te vragen bij het maken van uw reservering.

NB: Niet-roken accommodatie en huisdieren niet toegestaan. Verblijven mogelijk vanaf 2 nachten. Flexibele aankomstdag.
 
 

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen