New-"Privilege Xxl" Standplaats Met "Zicht Op De Schanskorven" (2/6 pers.)

Camping Sunêlia Ma Prairie

(Maximale capaciteit: 4 volwassenen en 2 kinderen)

Het perceel is verdeeld in 2 zones. Op het ene deel kun je comfortabel je uitrusting opstellen en op het andere deel kun je genieten van een houten terras, compleet met tuinmeubilair en 2 ligstoelen of 2 chiliennes, en je voertuig parkeren.

Op camping Ma Prairie hechten we veel belang aan het behoud van onze natuurlijke omgeving: we gebruiken geen gewasbeschermingsmiddelen meer om onze groene ruimtes te onderhouden en onze grond wordt verrijkt met natuurlijke meststoffen. Hierdoor heeft onze bodem al zijn rijkdom teruggekregen, waardoor een heel ecosysteem kan floreren in ons park. Insecten (mieren, regenwormen, enz.), die essentieel zijn voor de biodiversiteit van de ondergrond, maar ook bijen, vlinders, vogels (hoppen, spechten, spreeuwen, uilen, enz.), eekhoorns en konijnen leven met je mee tijdens je verblijf in het hart van de natuur. 

Al onze kampeerplaatsen bevinden zich in een echte tuin waar een groot aantal typisch mediterrane plantensoorten op natuurlijke wijze samenkomen. De bomen geven je lichte natuurlijke schaduw, meer of minder dicht afhankelijk van waar je je bevindt. De grond is bedekt met gras en de afscheidingen zijn allemaal beplant.

Er is een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère (Europese stekkers), een wateraansluiting en afvoer. De gemiddelde oppervlakte is 140-160m².

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen