Stacaravan Het Huis Van Herinneringen 2 Slaapkamers (4/4 pers.)

Camping Le Casties

Ontdek onze Stacaravan "Het Huis van Herinneringen": een comfortabele en rijk aan historie accommodatie, ideaal voor onvergetelijke vakanties. Gebouwd in het midden van de jaren 1990, biedt deze ruime stacaravan alle moderne gemakken voor een aangenaam verblijf.

Met twee slaapkamers biedt deze stacaravan plaats aan maximaal 4 personen, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin of een groep vrienden. Volledig uitgerust, beschikt het over een volledig uitgeruste keuken die open staat naar de woon- en eetkamer, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden samen.

Geniet van moderne voorzieningen zoals een televisie en airconditioning voor extra comfort, terwijl het grote terras u uitnodigt om buiten te ontspannen, of het nu is om buiten te eten of gewoon van de zon te genieten.

"Het Huis van Herinneringen" is de perfecte plek om tijdens uw familie- of vriendenvakantie nieuwe onvergetelijke herinneringen te creëren. Boek nu en laat u betoveren door de charme van deze rijk aan historie stacaravan.

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen

Klantenmeningen