De Chalet Nemo 2 Slaapkamers (4/4 pers.)

Camping Le Casties

Laat u onderdompelen in de warme en uitnodigende sfeer van ons charmante Chalet "Nemo". Met zijn twee gezellige slaapkamers biedt het een ideale toevluchtsoord voor een gezinsvakantie of een uitje met vrienden. De open leefruimte die uitkomt op het terras via een grote schuifdeur creëert een harmonieuze verbinding tussen binnen en buiten, waardoor u optimaal kunt genieten van de natuurlijke schoonheid om u heen.

Binnen vindt u een zorgvuldig ingericht interieur, waarbij elk detail doordacht is voor uw comfort. Ontspan in de comfortabele lounge na een dag vol avonturen, of bereid heerlijke maaltijden in de volledig uitgeruste keuken. Grote ramen laten natuurlijk licht binnenstromen, waardoor een lichte en luchtige sfeer in het hele chalet ontstaat.

Buiten nodigt het terras uit om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht. Of u nu 's ochtends geniet van uw kopje koffie terwijl u de zonsopgang bekijkt of een al fresco maaltijd deelt met uw familie, deze buitenruimte is de perfecte plek om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Ingebed in een rustige en groene omgeving biedt ons Chalet "Nemo" een ontspannen toevluchtsoord waar u kunt opladen en weer in contact kunt komen met de natuur. Boek nu om een onvergetelijk verblijf te ervaren in dit kleine stukje paradijs.

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen

Klantenmeningen