De Chalet Samoa Lounge Terrace Met 3 Slaapkamers (6/6 pers.)

Camping Le Casties

Dompel jezelf onder in de ultieme ervaring van comfort en rust met ons prachtige Chalet "Samoa Lounge Terrace". Met zijn 3 elegant ingerichte slaapkamers biedt deze plek ruimte aan maximaal 6 personen en is het de perfecte ruimte voor onvergetelijke familievakanties of uitjes met vrienden.

Zodra u door de deur stapt, zult u onder de indruk zijn van de helderheid en elegantie van de woonruimte, die dankzij de grote raampartijen wordt overspoeld met natuurlijk licht. Stel je voor hoe je ontspannen op de zachte bank zit, terwijl zachte briesjes vanaf het beschermde terras je gezicht strelen. Het is de perfecte plek om te genieten van je ochtendkoffie terwijl je het uitzicht op het omringende landschap bewondert.

De volledig uitgeruste keuken nodigt uit tot het ontketenen van je culinaire creativiteit, terwijl de ruime eethoek een uitnodigende setting biedt voor onvergetelijke familiemaaltijden. Na een dag vol avontuur kunt u zich terugtrekken in een van de comfortabele slaapkamers, waar u kunt uitrusten en nieuwe energie kunt opdoen.

Of u nu de schilderachtige omgeving wilt verkennen of gewoon wilt ontspannen in het comfort van uw chalet, de "Samoa Lounge Terrace" biedt alles wat u nodig heeft voor een perfecte vakantie. Boek nu en laat u betoveren door de luxe en charme van ons buitengewone chalet.

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen

Klantenmeningen